سرویس: اجتماعیکد خبر: 3374|12:07 - 1404/04/25
نسخه چاپی

رویکرد ستاد امر به معروف نهادینه کردن فرهنگ مطالبه گری است

رویکرد ستاد امر به معروف نهادینه کردن فرهنگ مطالبه گری است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام گفت: این ستاد به دنبال مداخله مستقیم نیست، بلکه تلاش دارد با ارتقاء مشارکت مردمی و آگاهی‌بخشی رسانه‌ای، فرهنگ مطالبه‌گری مسئولانه را در جامعه نهادینه کند.

به گزارش رویداد غرب ، حجت‌الاسلام حاتمی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام، روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه در جمع اصحاب رسانه و به مناسبت دهه احیای فریضتین، گفت: این ستاد به دنبال مداخله مستقیم نیست، بلکه تلاش دارد با ارتقاء مشارکت مردمی و آگاهی‌بخشی رسانه‌ای، فرهنگ مطالبه‌گری مسئولانه را در جامعه نهادینه کند.

وی افزود: رسانه‌ها می‌توانند جوانان را برای مشارکت آگاهانه در مسیر اصلاح امور تربیت و هدایت کنند، که این، رسالت اصلی رسانه در جامعه اسلامی است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام تصریح کرد: اگر منِ طلبه پیامی دارم، این شما خبرنگاران هستید که می‌توانید آن را با قلم‌های آگاه خود به جامعه منتقل کنید. گستره مخاطبان رسانه بیشتر از منابر سنتی است و باید این ظرفیت در خدمت ترویج مفاهیم الهی قرار گیرد.

حاتمی ادامه داد: نقش خبرنگاران در ترویج فریضه‌های الهی کمتر از روحانیون نیست و باید از ظرفیت رسانه در جهت آگاهی‌بخشی و گسترش عدالت اجتماعی بهره برد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام، با اشاره به ابعاد اجتماعی این دو فریضه الهی، افزود: امر به معروف و نهی از منکر زیربنای هدایت جامعه، اصلاح ساختارهای ناعادلانه و مبارزه با فساد هستند و می‌توان با زبان منطق، محبت و علم، این ارزش‌ها را در میان مردم نهادینه کرد.

وی در ادامه، با استناد به سوره عصر، تأکید کرد: دعوت به حق و صبر، شاخص‌های ایمان و عمل صالح است و نشان می‌دهد که فریضتین صرفاً محدود به ظواهر نیست، بلکه شامل هر حرکت اصلاح‌گرانه در جهت حفظ کرامت انسانی، مقابله با رانت و مطالبه‌گری مسئولانه می‌شود.

پایان پیام/