به گزارش رویداد غرب ، «یونس احمدی»، مدیرکل دامپزشکی ایلام طی گفت و گویی اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ بیماری خطرناک مشترک میان انسان و دام تاکنون شناسایی شده است که این موضوع لزوم نظارت بر تولید و عرضه گوشت و فرآوردههای خام دامی توسط دامپزشکی و حساسیت مردم در خرید و مصرف این محصولها را افزایش میدهد.
وی افزود: با توجه به وجود بیماریهای مشترک دام و انسان، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید این اداره کل تهیه کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان ایلام تصریح کرد: در اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه رمضان و تعطیلات نوروزی، مکانهای تولید، عرضه و نگهداری فرآوردههای خام دامی و پروتئینی، کشتارگاه، قصابی، کبابی، رستوران و غذاخوری، هایپر مارکت، لبنیاتی، آشپزخانه هیاتهای مذهبی و دیگر مراکز مرتبط با این فرآوردهها زیر نظارت و پایش انجام میگیرد.
احمدی ادامه داد: ۲۰ گروه بازرسی و پایش بهداشتی دامپزشکی فرآیند نظارت بر عرضه فرآوردههای خام شیری و پروتئینی را با توجه به فرا رسیدن رمضان و نیز در پیش بودن نوروز در استان ایلام آغاز کردند که این ۲۰ گروه شامل ۴۵ کارشناس نظارتی و ۱۲ دامپزشک است.
وی افزود: از امروز ۱۱ اسفند تا ۱۳ فروردین گروههای بازرسی و نظارتی دامپزشکی فعالیت یک ماهه مناسبتی خود را آغاز میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد که سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ دامپزشکی در طول شبانه روز آماده دریافت گزارشهای مردمی است.
پایان پیام/