به گزارش رویداد غرب و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان؛ عمران علیمحمدی رئیس کل دادگستری استان ایلام گفت: حمایت از سرمایهگذاری مشروع، کمک به توسعه تولید و صیانت از اشتغال موجود، اولویت مهم دادگستری استان در سال جاری است و این رویکرد با جدیت ادامه خواهد یافت.
وی افزود: در سال گذشته ۱۳ جلسه ستاد استانی برگزار شد که طی آن مشکلات ۴۲ واحد تولیدی رفع و از ۸۴ کارخانه و واحد تولیدی نیز بازدید شد. به گفته مدیران این واحدها، حضور و حمایتهای قضایی تأثیر مثبتی در ارتقاء امنیت روانی سرمایهگذاران داشته است.
رئیس کل دادگستری استان ایلام تصریح کرد: همچنین از جلوگیری از بیکاری ۲۳۶ کارگر در سال گذشته به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای دستگاه قضایی استان یاد کرد و اظهار داشت: این روند حمایتی در سال جاری با قوت ادامه دارد.
علی محمدی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم امسال، وصول ۲۷۰ میلیارد ریال از مطالبات مجتمع صنایع شیمیایی ایوان از شرکت حمایتی خدماتی وزارت جهاد کشاورزی بوده که در کوتاهترین زمان ممکن محقق شد؛ همچنین تخصیص تسهیلات ریالی به کارخانه سیمان دهلران توسط بانک ملت و تشکیل جلسات اختصاصی برای رفع موانع سرمایهگذاری در پروژههای شیلاتی و گردشگری حاشیه سد شرفشاه ایوان، از دیگر اقدامات مهم قضایی در سال جاری است.
وی به اقدامات انجامشده در ۲ ماه نخست سال ۱۴۰۴ نیز اشاره و تصریح کرد: در این مدت، بازدیدهای میدانی از شهرکهای صنعتی ایوان، چرداول و درهشهر انجام و مسائل مربوط به واحدهایی چون کارخانه سیمان دهلران، کارخانه سولفات پتاسیم، پتروپالایش ایوان، مجتمع صنایع شیمیایی، شرکت کوشاب غرب، فولاد گستر آتنا و دیگر واحدها مورد بررسی قرار گرفت و پیگیریهای ویژهای برای حل مشکلات این صنایع در سطح استانی و ملی انجام شده است.
رئیس کل دادگستری استان ایلام بیان کرد: مقام معظم رهبری با درایت و توجه ویژه به موضوع اقتصاد و معیشت مردم، سال ۱۴۰۴ را به عنوان سال «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری کردند. این نامگذاری یک مسئولیت سنگین برای همه مسئولان و نهادها به همراه دارد و دستگاه قضایی نیز بر خود وظیفه میداند با تمام ظرفیتها در مسیر تحقق این هدف مهم گام بردارد.
وی افزود: دادگستری استان ایلام با هدف حمایت از سرمایهگذاری مشروع، تسریع روند سرمایهگذاری و رفع موانع حقوقی و اجرایی آن، برنامههای متعددی را در دستور کار قرار داده است که از جمله آن میتوان به برگزاری نشستهای منظم با فعالان اقتصادی، بازدید میدانی از واحدهای تولیدی، پیگیری مجوزهای کسبوکار و حضور فعال در جلسات اتاق بازرگانی و ستاد رفع موانع تولید اشاره کرد.
رئیس کل دادگستری استان ایلام با اشاره به برگزاری جلسات ستاد اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در استان ادامه داد: این ستاد با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز استان و مدیران ارشد دستگاههای اجرایی عضو، به صورت ماهانه و در صورت نیاز فوقالعاده تشکیل میشود.
پایان پیام/