به گزارش رویداد غرب،حسن بهرامنیا استاندار ایلام با عنوان این مطلب که سرانه مصرف نان در استان ایلام تقریباً نزدیک به دو برابر متوسط سرانه مصرف نان در کشور است، اظهار داشت: از این رو موضوع بررسی کیفیت و کمیت نان در ایلام از حساسیت و اهمیت زیادی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه بحث کمیت و کیفیت نان و ساعت کار نانواییهای استان یکی از موضوعاتی است که در یک ماه گذشته مورد بررسی دقیق قرار گرفته است، اظهار داشت: پس از بررسیهای به عمل آمده و برابر گزارش اعضای کارگروه آرد و نان و رویت کمیت و کیفیت نان تمام نانواییهای شهرستانهای استان مشخص شد که تغییرات محسوسی در نان استان به وجود آمده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
استاندار ایلام در ادامه به ساعت شروع به کار نانواییها اشاره کرد و گفت: نانواییها موظف هستند تا قبل از ساعت شش و نیم صبح کار خود را شروع کنند تا مردم، کارمندان و کارگران بتوانند نان داغ را به موقع دریافت کنند و در محل کار خود حاضر شوند.
وی افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که در شهرهای بزرگ استان ایلام مجتمعهای پخت نان را ایجاد کنیم زیرا هم به صرفهتر خواهد بود و هم متناسب با ذائقه مردم عمل خواهند کرد.
استاندار ایلام گفت: برابر بررسیهای صورت گرفته ذائقه مردم استان ایلام عمدتاً نانهای سنتی و سنگکی است و باید به سمتی پیش رفت که از صدور مجوز برای نانواییهای ریزشی خودداری شود.
انتهای پیام/